Kā jau vienmēr mājās ir kaut kādi produkti, bet līdz šim zināmiem ēdieniem pietrūkst kādu sastāvdaļu.
Mājās cepot saldētas zivis (vajadzēja fiksi ēst uztaisīt) parādījās ļoti daudz buljona (nesanāk vairs ceptas zivis)pannā un es no tā buljona vārīju zupu ar tomātiem, jo kaut ko līdzīgu ēdu Itālijā - Venēcijā. Tur visas zivju zupas bija uz tomātu bāzes.
Tā nu sanāca ļoti tuvu pēc garšas tām zupām un arī atmiņas atgriezās par burvīgi pavadīto laiku tur.
Mājās cepot saldētas zivis (vajadzēja fiksi ēst uztaisīt) parādījās ļoti daudz buljona (nesanāk vairs ceptas zivis)pannā un es no tā buljona vārīju zupu ar tomātiem, jo kaut ko līdzīgu ēdu Itālijā - Venēcijā. Tur visas zivju zupas bija uz tomātu bāzes.
Tā nu sanāca ļoti tuvu pēc garšas tām zupām un arī atmiņas atgriezās par burvīgi pavadīto laiku tur.