Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Guņa spageti mērce

2009. gada 19. augusts
Foto: Guntars
Pagatavošana
40 min
1. Liek cepties malto gaļu kopāar sagrieztiem sīpoliem un papriku. Kad gaļa ir apcepusies liekam liekam to katliņā,pielijam ūdeni,lai pasautējas.Tikmēr sacepam šampinjonus un liekam klāt. Tad pielejam ķīnas mērci. Tukšjā burciņā ielejam nedaudz ūdeni un pieberam riktīgu ēdamkaroti miltu,sajaucam un lejam katliņā. Piespiežm 2-3 ķiploku daiviņas. Pieliekam 3-4 ēdamkarotes krējuma,sajaucam ,pagaidam kad uzmet burbuli un gatavs. ūdeni pievieno atkarībā cik biezu mērci gribat (es taisu pabiezu un pikantu)
2. Pasniedz kopā ar vārītiem spagetti. Sanāk aptuveni 2l mērces. Un var stumt iekšā divas dienas. RIKTĪGI LABS!!! Lai garšo.
Uz augšu