Grauzdēts muslis ar ogām

3 1

Sastāvdaļas

  • 100 g auzu pārslas
  • 50 g kliju
  • 1 ēd. medus
  • 50 g kukurūzas pārslas
  • 50 g zemesrieksti vai citi rieksti (ja vēlas)
  • 50 g upeņu
  • 50 g melleņu
  • 30 g sviesta
  • Eļla cepšanai

Pagatavošana

15 min.
  1. Uz pannas izkausē sviestu un uzkarsē nedaudz eļļu. Tad uz tās ber klijas, abus pārslu veidus un sasmalcinātus zemesriekstus. Grauzdē uz lielas uguns 1 min. Tad pievieno medu un kārtīgi izmaisa. Turpina grauzdēt vēt 3-5 min. Beigās pievieno ogas (nesagrieztas un nesaspaidītas). Pagrauzdē vēl dažas minūtes.
  2. Pasniedz ar pienu, jogurtu u. tml. vai sausukā konfekti.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis