2. Izkausē sviestu smagā pannā. Pievieno akniņas un cep, kamēr no visām pusēm ir apbrūninātas.
3. Pievieno sīpolus, pētersīļus, sāli, piparus, ķiplokus un papriku. Turpini cept, ik pa brīdim apmaisot, kamēr akniņas ir gandrīz gatavas.
4. Pievieno pannai brendiju vai konjaku un aizdedzini to.*
5. Pievieno krējumu un ļauj uzvārīties. Vāri divas minūtes.
6. Pasniedz ar pētersīli un citrona šķēlītēm.
7. * Ēdiena gatavošanā alkohola aizdedzināšanu sauc par flambē -- aizdedzini ar garu kamīna sērkociņu, vai vienkārši pannu pagriez tā, lai liesma no plīts "ielec" pannā. Ļauj degt, līdz liesmas pašas izdziest. Krējumu pievieno pēc tam, kad tas ir noticis.