Pildīti tomātiņi

2009. gada 16. augusts
Foto: Juta Golubova
Pagatavošana
60 min
1. Sviestā apcep sagrieztas sēnes, sīpolu un bekonu. Pievieno rīsus, pielej glāzi ūdens un uzvāra. Iemaisa sasmalcinātu buljona kubiciņu. Sautē, līdz rīsi mīksti (apmēram 20 minūtes). Tomātiem nogriež virsiņas, izņem mīkstumu, sasmalcina un sajauc ar trešdaļu sautējuma. Liek ietaukotā cepamā veidnē. Tomātus no iekšpuses pārkaisa ar sāli un pipariem.
2. Sarīvētu vai gabaliņos sagrieztu sieru sajauc ar pārpalikušo sautējumu un pilda tomātos. Cep uzkarsētā krāsnī apmēram 30 minūtes.
3. Padoms: Šampinjonu vietā var ņemt citas svaigas vai saldētas sēnes.
Uz augšu