Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pildīti tomātiņi

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 8 tomāti, 150g šampinjonu, 100g rīsu, 100g kūpināta bekona, 100g siera, sīpols, puskubiciņš dārzeņu buljona, sviests cepšanai, sāls, pipari, Vidusjūras garšaugu maisījums
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Sviestā apcep sagrieztas sēnes, sīpolu un bekonu. Pievieno rīsus, pielej glāzi ūdens un uzvāra. Iemaisa sasmalcinātu buljona kubiciņu. Sautē, līdz rīsi mīksti (apmēram 20 minūtes). Tomātiem nogriež virsiņas, izņem mīkstumu, sasmalcina un sajauc ar trešdaļu sautējuma. Liek ietaukotā cepamā veidnē. Tomātus no iekšpuses pārkaisa ar sāli un pipariem.
  2. Sarīvētu vai gabaliņos sagrieztu sieru sajauc ar pārpalikušo sautējumu un pilda tomātos. Cep uzkarsētā krāsnī apmēram 30 minūtes.
  3. Padoms: Šampinjonu vietā var ņemt citas svaigas vai saldētas sēnes.
Receptes.lv Iesaka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas