Provansas kabaču sacepums

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Kabači - 400 g
  • Tomāti - 400 g
  • Olīveļļa - 3 ēd.kar
  • Ķiploks - 1 daiviņa
  • Siers - 50 g
  • Olas - 2
  • Saldais krējums - 200 g (var aizstāt ar skābo)
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

40 min.
  1. Kabačus sagriež 2 cm biezās šķēlēs (ja kabači lieli, šķēles sagriež vēl uz 4 daļām), tomātus - daivās. Sacepuma veidni ieziež ar nelielu daudzumu olīveļļas un izberžar ķiploka daiviņu.
  2. Pannā uzkarsē atlikušo eļļu un tajā viegli apcep kabačus. Pārkaisa sāli, piparus. Sajauc ar tomātiem un liek sacepuma veidnē.
  3. Sarīvē sieru un sakuļ ar olām un krējumu, pieber sāli, piparus un pārlej kabačiem un tomātiem.
  4. Liek veidni cepeškrāsnī 200 grādos un cep 20-30 min.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni