Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Provansas kabaču sacepums

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Kabači - 400 g
  • Tomāti - 400 g
  • Olīveļļa - 3 ēd.kar
  • Ķiploks - 1 daiviņa
  • Siers - 50 g
  • Olas - 2
  • Saldais krējums - 200 g (var aizstāt ar skābo)
  • Sāls, pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Kabačus sagriež 2 cm biezās šķēlēs (ja kabači lieli, šķēles sagriež vēl uz 4 daļām), tomātus - daivās. Sacepuma veidni ieziež ar nelielu daudzumu olīveļļas un izberžar ķiploka daiviņu.
  2. Pannā uzkarsē atlikušo eļļu un tajā viegli apcep kabačus. Pārkaisa sāli, piparus. Sajauc ar tomātiem un liek sacepuma veidnē.
  3. Sarīvē sieru un sakuļ ar olām un krējumu, pieber sāli, piparus un pārlej kabačiem un tomātiem.
  4. Liek veidni cepeškrāsnī 200 grādos un cep 20-30 min.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaļas sautējums zviedru gaumē

Gaļas sautējums zviedru gaumē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas