Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Broilera (vistas) gaļas zupa

Broilera (vistas) gaļas zupa

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g broilera filejas
  • 6 kartupeļi
  • 3 burkāni
  • Nedaudz makaronu
  • 3 l ūdens
  • Sāls
  • Pipari
  • Zaļumi pasniegšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Sagriež broilera gaļu strēmelītēs un liek cepties, kad gaļa mazliet apcepusies, tad pa virsu pārber garšvielas, lai iesūcas gaļā.
  2. Katliņā ielej 3 litrus ūdens (ūdens var būt karsts, tā ātrāk sāksies vārīšanās process).
  3. Liek gaļu katliņā pie ūdens.
  4. Tad burkānus nomizo un sagriež gabaliņos, tādā svaigā veidā arī liek katliņā.
  5. Tad kartupeļus nomizo un arī pievieno katliņa saturam, taču jaskatās, vai burkāni jau pietiekami izvārījušies. Beigās ber makaronus. Papildina ar sāli un pipariem pēc garšas.
    Pasniedz ar krietnu daudzumu svaigu zaļumu.

    Labu apetīti!
    Tad kartupeļus nomizo un arī pievieno katliņa saturam, taču...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīti kabaču ziedi ar sieru un vistas fileju

Pildīti kabaču ziedi ar sieru un vistas fileju

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas