Zaļo ābolu debesmanna augustā

5 1
Receptē pie vainas rudens un lūstošās ābeles

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • Ja dārzā ir ābolu gads un, piemēram, dzidrās ābeles lūzt no pusgataviem āboliem, tad nepieciešami kādi 8 ĀBOLI uz divām porcijām. Protams, var arī izmantot citus ābolus un gatavus ābolus. Bet šis variants ir ļoti ērts attiecīgajam gadījumam
  • Glāze cukura (vai tik cik vēlas)
  • Glāze mannas (vai drošāk sekot konsistencei ar aci)
  • Piens

Pagatavošana

60 min.
  1. Ābolus sagriež un iztīra. Mizu var ņemt nost, var neņemt.
  2. Katlā ieber ābolus, cukuru un uzlej ūdeni. Liek uz uguns un vāra, kamēr āboli izšķīduši. Ūdens iespējams būs ik pa brīdim jāatjauno.
  3. Kad āboli izšķīduši, pielej vēl ūdeni un tad pakāpeniski ber iekšā mannu un maisa, iekams sanāk pašķidra putra.
  4. Kad putra gatava pagaida kamēr atdziest un puto ar mikseri, kamēr kārtīgi sakūlies. (Ja putošanas gaitā liekas, ka ir par skābu, tad var piebērt cukuru)
  5. Saputotu ēd ar pienu.

Komentāri

pipo 2014. gada 2. marts 12:21
Ja tev alergija pret aboliem, tad laizi savas olas un nepiepljutii internetu ar tavam bezamadzenu gudribam
PAGRABS 2011. gada 15. maijs 19:53
negarso alerģija PRET ABOLIEM
Marta kristiāna 2011. gada 15. maijs 19:52
ļoti garsigi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti