Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Soļanka no vis kā

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 100 g liesas desas
  • 100 g žāvētas gaļas
  • 1 -2 vārītas nieres
  • 2 -3 skābēti vai marinēti gurķi
  • 1 sīpols
  • 1 -2 burkāni
  • 2 -3 kartupeļi
  • 200 gtomātu mērce
  • Pāris ķiploka daiviņu
  • Zaļumi
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sagriež desu un žāvēto gaļu kubiņos, nieres sloksnītēs. Cep dziļā pannā, pēc brīža pievieno smalki sarīvētus burkānus, sakapātu sīpolu un turpina cepšanu. Beigās pievieno sagrieztus gurķus un tomātu mērci. Šajā zupā es mēdzu likt arī dažādus pašas gatavotus sakņu salātu konservus - visu, kas ir mājās ledusskapī vai pieliekamajā. Pacep vēl minūtes divas, pielej ūdeni un ļauj uzvārīties. Tad pārlej katlā, pieber kubiņos sagrieztus kartupeļus un pielej ūdeni līdz vēlamajam zupas biezumam. Vāra līdz kartupeļi gatavi, tad piespiež ķiploku un pieber zaļumus. Ļoti garšigi, ja zupai pieber sauju melno olīvu īsi pirms vārīšanas beigām un pasniedzot, šķīvi ieliek pāris plānu citrona šķēlīšu.
  2. Ātri un garšīgi.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Marinēti kāposti ar gurķiem un burkāniem ziemai

Marinēti kāposti ar gurķiem un burkāniem ziemai

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas