Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Garneļu zupa ar ingveru

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Dārzeņu biuljons 2 litri
  • Sīpols 1 gab. liels
  • Puravs 1 gab
  • Paprika 1 gab
  • Garneles 200-300 gr
  • Ingvera sakne 2-3 cm vai atakrībā no tā cik stiprs patīk
  • Kartupeļi kādi 5 vidēji
  • šampinjoni 300 gr
  • Citrons 1 gab
  • Sojas mērce
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Garneles iemarinē citronu sulā un atsāj, lai stāv.
  2. Sagriež kartupeļus kubiņos, papriku sagriež strīpiņās un puravu sagriešž ripiņās (tikai ne augšējos lakstus), sarīvē ingvera sakni un sīpolu sagriež pēc iespējas smalkāk.
  3. Kartupeļus, papriku un puravu liek pannā pasautēties minūtes 10, tad pievieno sarīvēto ingveru un sīpolu, pasautē vēl minūtes 5, tad visu liek dārzeņu buljonā un vāra.
  4. Tikmēr šampinjonus sagriež šķelītes un liek pasaulēties, pielej 2 ēd.k sojas mērces un citronu sulas. Sautē minūtes 5, tad liek katliņā.
  5. Kad kartupeļi gatavi, tad garneles liek katliņā un pavāra vēl minūtes 5-10. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Plūmju un šokolādes kūka

Plūmju un šokolādes kūka

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas