Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Tomātu čatnijs

Tomātu čatnijs

FOTO: Gunta

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Tomāti - 2 kg
  • Sīpoli - 1/2 kg
  • Ķiploki - 2 daiviņas
  • Vīna etiķis - 450 ml
  • Cukurs - 250 g
  • Malta paprika - 1 ēd.kar
  • Kajēnas pipari - 1 tējkarote
  • Sinepju graudiņi - 2 tējkarotes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Tomātus pārlej ar verdošu ūdeni, novelk miziņu un sagriež mazos gabaliņos. Katlā ber sagrieztos tomātus, sasmalcinātus sīpolus un ķiplokus, pielej ~pusi no paredzētā vīna etiķa. Masu uzvāra un turpina vārīt 30 min. Pēc tam pievieno pārējās sastāvdaļas un vāra vēl ~60-80 min. līdz masa kļūst bieza.
  2. Karstu lej burciņās. Čatnijs būs gatavs pēc 2 mēnešiem. Pasniedz pie ceptas vai grilētas gaļas.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas fileja sinepju un medus glazūrā

Vistas fileja sinepju un medus glazūrā

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas