Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Mazais cepetis

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Kakla karbonāde-viens gabals 125 g
  • Eļļa-5 g
  • Rīvmaize-10 grami
  • Sīpoli-1 liels vai 3 mazi
  • Siers-50 grami
  • Tomāti-1 liels vai 2 mazi
  • Majonēze-1 ēdamkarote
  • Kefīrs-1 glāze
  • Loki-15 grami
  • Ķiploki-3 daiviņas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Kakla karbonādi sagriež pa 125 gramiem un izklapē. Tad liek cepešpannā, kura ietaukota ar taukvielām un izkaisīta ar rīvmaizi. Karbonādi vajag tik daudz, lai cepešpannai visa apakšā būtu noklāta. Tad uzber garšvielas. Pāri liek sagrieztus sīpolus (var būt sagriezti aplīšos vai pusaplīšos), tomātu šķēles, tomātu šķēlēm uzber sāli, tad liek sieru un atkal tomātu šķēles un sāli. Visu pārlej ar mērcīti, kas pagatavota, samaisot kefīru kopā ar majonēzi, ķiplokiem un lokiem.
  2. Tad liek cepeškrāsnī 180 grādos uz 30-40 minūtēm.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas