Mazais cepetis

2009. gada 31. jūlijs
Foto: Raitis Kuzņecovs
Pagatavošana
60 min
1. Kakla karbonādi sagriež pa 125 gramiem un izklapē. Tad liek cepešpannā, kura ietaukota ar taukvielām un izkaisīta ar rīvmaizi. Karbonādi vajag tik daudz, lai cepešpannai visa apakšā būtu noklāta. Tad uzber garšvielas. Pāri liek sagrieztus sīpolus (var būt sagriezti aplīšos vai pusaplīšos), tomātu šķēles, tomātu šķēlēm uzber sāli, tad liek sieru un atkal tomātu šķēles un sāli. Visu pārlej ar mērcīti, kas pagatavota, samaisot kefīru kopā ar majonēzi, ķiplokiem un lokiem.
2. Tad liek cepeškrāsnī 180 grādos uz 30-40 minūtēm.
Uz augšu