Komentāri
35
Jaunākie
Vecākie
Esmu šo recepti izmantojusi 7 gadus un katru reizi priecājos par šo pārbaudīto recepti. Sanāk ļoti gardi. Galvenais pieturēties pie receptes un nelikt klāt nekādus bazilikus, selerijas, dilles kā citās receptēs. Bet šī tomēr, ka raksta receptes autore ir gadiem pārbaudīta.
Vērtējums
Atbildēt
cik daudz vajag likt etika esences vietā citrona sulu?
Vērtējums
Atbildēt
ko nozime pasterize
Vērtējums
Atbildēt
Ja 2 paciņām želantīna uzlej 20 edamkarotes auksta ūdens rezultātā sanāk putra.želantīns neizšķist jo ūdens par maz.Tas 2 paciņas želantīna jāsķīdina uz 0,5 l ūdens , tad 0,5 l uzvāra,kad atdziest izšķidina 2edamkarotes sāli,3 ed.k.cukura un pielej 1,5 esenci.Tad piejauc jau jēdzīgi izšķidušo želantīnu un tālāk pēc receptes.
Vērtējums
Atbildēt
Precizēsim-ēdamkarote nav nosacīts jēdziens,tagad ir pieejamas visādu izmēru ēdamkarotes kā arī tējkarotes.Sāls ir jālieto pēc iespējas mazāk.Želatīns ir pieejams 15,20 un 100gr iepakojumos.
Vērtējums
Atbildēt
Etiķi vispar nelietoju marinadem,vismaz man garšo daudz patikamāk kad etiķa vieta lieto izspiesta citrona sulu,domaju ka par garšu un gaumi nestridas.
Vērtējums
Atbildēt
super.paldies,loti nodereja.
Vērtējums
Atbildēt
ļoti labi sanak majās visiem garšoja
Vērtējums
Atbildēt
Es etiķa vietā lietoju citroskābi.Uz 2l marinādi ņemu 1ēd.karoti citronskābes un 150gr želatīnu.
Vērtējums
Atbildēt
Es marinades gatavoju no svaigi izspiestiem citroniem,maiga skaba garša un nav iespejams izgatavot par sklabu,jo tas nav esences šķīdums,kas nu kuram labāk garšo.
Vērtējums
Atbildēt
Ļoti laba, garšīga un vienkārša recepte .. Paldies
Vērtējums
Atbildēt
Liels paldies!!!
Recepte vienkārši super!!!
Man nebija etiķa esences, aizvietoju ar 9% etiķi(1/2esences = 10,5 vai 11 ēd.k. etiķa).
Uz provi jau atvērām vaļā vienu burciņu, IDEĀLI...
Recepte vienkārši super!!!
Man nebija etiķa esences, aizvietoju ar 9% etiķi(1/2esences = 10,5 vai 11 ēd.k. etiķa).
Uz provi jau atvērām vaļā vienu burciņu, IDEĀLI...
Vērtējums
Atbildēt
Man 9 burciņas aizgāja postā,jo bēru želantīnu pa taisno burciņā,bet,kad otrreiz taisīju ar briedinātu želantīnu,sanāca viss pat ļoti labi.Man ķiploks klāt gan negaršoja.Vislabāk ir ar lauru lapu un veselajiem pipariem!Paldies autorei par recepti-tā ir klasika!!!
Vērtējums
Atbildēt
ļoti laba recepte,baigi garšīgi.Paldies!!!
Vērtējums
Atbildēt
Ar etiķi ir tā - uz 0.5l burciņu 2-3 ēdk
Vērtējums
Atbildēt
Kautkur esmu lasījusi, ka 7 ēd, k. etiķis ir 1 ē, k. esence.
Vērtējums
Atbildēt
9% etiķis glāze uz litru ūdens
Vērtējums
Atbildēt
Pameginaju,redzesim ka bus!
Vērtējums
Atbildēt
Proporcija ir 1 karote esence pret 7 karotēm 9%etiķa
Vērtējums
Atbildēt
Labdien!ja man nav etiķa esences, bet ir etiķis, kādās konsistencēs man liet?
Vērtējums
Atbildēt
Loti laba recepte! Sanaca ljoti garsigi :)
Vērtējums
Atbildēt
garšīgi, paldies!
Vērtējums
Atbildēt
Vēl klāt tikkai jāpieliek ķiploka gabaliņš un tad pavisam cita garša.
Vērtējums
Atbildēt
apmeram es ta gatavoju loti garsigi paldies
Vērtējums
Atbildēt
Šodien ieteiktu 1ēd.karoti želantinu pielikt vairak,jo mūsdienu želantins vairs tā nesarec,un es vēl ielieku dilļu zarinu.....
Vērtējums
Atbildēt
Ja želantīnā ir grūti parizi garšas ietrāpīt,Pagājušajā gadā sanāca pa saldu,šogad likšu vairāk etiķa garšvielas u ķiploku ieteica kaimiņiene.
Vērtējums
Atbildēt
paldies!
jus loti palidzejat man unn manai mammai tikt pie gardam vakarinjaammm...
jus loti palidzejat man unn manai mammai tikt pie gardam vakarinjaammm...
Vērtējums
Atbildēt
paldies! jo vēl neesmu sācis. nava burku! kā atradīšu burkas , tā sākshu skrūvēt:D visas burkas jau izlietotas.
Vērtējums
Atbildēt
paldies! jo vēl neesmu sācis. nava burku! kā atradīšu burkas , tā sākshu skrūvēt:D visas burkas jau izlietotas.
Vērtējums
Atbildēt
Man gan marināte abas reizes palika pāri :D Laikam baigi piebāzu tās burciņas. Nekas, fiksais variants- sagriezu sīpolus un aplēju. Redzēs, ka tik šitas nebūs tas garšīgākais ziemā?! :)
Paldies par recepti :)
Paldies par recepti :)
Vērtējums
Atbildēt
Es daru tā,- kad viss salikts burciņā(0.7) želantīnu es ieberu burciņā 2tējk, arī sāli ,cukuru un esenci ieberu burciņā ,un tad steralizēju.ļoti labi sanāk nekas neaiziet postā.
Vērtējums
Atbildēt
Ļoti garšigi,tikai marinādi rēķinot uz 14 puslitra burciņām,respektīvi uz15 vienalga vienai pietrūka...
Vērtējums
Atbildēt
es nesterilizeju neko un nekad..viss stav..
Vērtējums
Atbildēt
Izmantojām želantīnu ar rupjākiem graudiem,ļoti labi sanāk.
Vērtējums
Atbildēt
Nu vienkārši super!!! Pagatavojām precīzi pēc šīs receptes. Tikai etiķa esenci pielikām par 1/2 karotīti vairāk. Rezultāts vienreizējs. Paldies!
Vērtējums
Atbildēt