Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
35
Jaunākie Vecākie
S
Sandra
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Esmu šo recepti izmantojusi 7 gadus un katru reizi priecājos par šo pārbaudīto recepti. Sanāk ļoti gardi. Galvenais pieturēties pie receptes un nelikt klāt nekādus bazilikus, selerijas, dilles kā citās receptēs. Bet šī tomēr, ka raksta receptes autore ir gadiem pārbaudīta.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
v
vi
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
cik daudz vajag likt etika esences vietā citrona sulu?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
B
Bakamus
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ko nozime pasterize
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Modris
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ja 2 paciņām želantīna uzlej 20 edamkarotes auksta ūdens rezultātā sanāk putra.želantīns neizšķist jo ūdens par maz.Tas 2 paciņas želantīna jāsķīdina uz 0,5 l ūdens , tad 0,5 l uzvāra,kad atdziest izšķidina 2edamkarotes sāli,3 ed.k.cukura un pielej 1,5 esenci.Tad piejauc jau jēdzīgi izšķidušo želantīnu un tālāk pēc receptes.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Modris
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Precizēsim-ēdamkarote nav nosacīts jēdziens,tagad ir pieejamas visādu izmēru ēdamkarotes kā arī tējkarotes.Sāls ir jālieto pēc iespējas mazāk.Želatīns ir pieejams 15,20 un 100gr iepakojumos.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Romualds Lukašūns
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Etiķi vispar nelietoju marinadem,vismaz man garšo daudz patikamāk kad etiķa vieta lieto izspiesta citrona sulu,domaju ka par garšu un gaumi nestridas.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
kristine
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
super.paldies,loti nodereja.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
kristine
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ļoti labi sanak majās visiem garšoja
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
ANNA
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es etiķa vietā lietoju citroskābi.Uz 2l marinādi ņemu 1ēd.karoti citronskābes un 150gr želatīnu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Romualds Lukošūns
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es marinades gatavoju no svaigi izspiestiem citroniem,maiga skaba garša un nav iespejams izgatavot par sklabu,jo tas nav esences šķīdums,kas nu kuram labāk garšo.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
sandra73
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti laba, garšīga un vienkārša recepte .. Paldies
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Ā
Ārija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Liels paldies!!!
Recepte vienkārši super!!!
Man nebija etiķa esences, aizvietoju ar 9% etiķi(1/2esences = 10,5 vai 11 ēd.k. etiķa).
Uz provi jau atvērām vaļā vienu burciņu, IDEĀLI...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Ramona
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man 9 burciņas aizgāja postā,jo bēru želantīnu pa taisno burciņā,bet,kad otrreiz taisīju ar briedinātu želantīnu,sanāca viss pat ļoti labi.Man ķiploks klāt gan negaršoja.Vislabāk ir ar lauru lapu un veselajiem pipariem!Paldies autorei par recepti-tā ir klasika!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Kristīne
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ļoti laba recepte,baigi garšīgi.Paldies!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Santa
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ar etiķi ir tā - uz 0.5l burciņu 2-3 ēdk
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
c
concorde
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kautkur esmu lasījusi, ka 7 ēd, k. etiķis ir 1 ē, k. esence.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
ilze
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
9% etiķis glāze uz litru ūdens
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Monta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Pameginaju,redzesim ka bus!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Inga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Proporcija ir 1 karote esence pret 7 karotēm 9%etiķa
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ineta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Labdien!ja man nav etiķa esences, bet ir etiķis, kādās konsistencēs man liet?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
H
Herita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Loti laba recepte! Sanaca ljoti garsigi :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
anna didža
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
garšīgi, paldies!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Aļona Priede
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vēl klāt tikkai jāpieliek ķiploka gabaliņš un tad pavisam cita garša.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
v
valentina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
apmeram es ta gatavoju loti garsigi paldies
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Inese
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Šodien ieteiktu 1ēd.karoti želantinu pielikt vairak,jo mūsdienu želantins vairs tā nesarec,un es vēl ielieku dilļu zarinu.....
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Aļona
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ja želantīnā ir grūti parizi garšas ietrāpīt,Pagājušajā gadā sanāca pa saldu,šogad likšu vairāk etiķa garšvielas u ķiploku ieteica kaimiņiene.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
lauvinaxxx
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
paldies!
jus loti palidzejat man unn manai mammai tikt pie gardam vakarinjaammm...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
u
uldis veinbergs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
paldies! jo vēl neesmu sācis. nava burku! kā atradīšu burkas , tā sākshu skrūvēt:D visas burkas jau izlietotas.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
u
uldis veinbergs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
paldies! jo vēl neesmu sācis. nava burku! kā atradīšu burkas , tā sākshu skrūvēt:D visas burkas jau izlietotas.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Iveta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man gan marināte abas reizes palika pāri :D Laikam baigi piebāzu tās burciņas. Nekas, fiksais variants- sagriezu sīpolus un aplēju. Redzēs, ka tik šitas nebūs tas garšīgākais ziemā?! :)

Paldies par recepti :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
g
gunta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es daru tā,- kad viss salikts burciņā(0.7) želantīnu es ieberu burciņā 2tējk, arī sāli ,cukuru un esenci ieberu burciņā ,un tad steralizēju.ļoti labi sanāk nekas neaiziet postā.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
ināra
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti garšigi,tikai marinādi rēķinot uz 14 puslitra burciņām,respektīvi uz15 vienalga vienai pietrūka...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Lana
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
es nesterilizeju neko un nekad..viss stav..
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Raimonds
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Izmantojām želantīnu ar rupjākiem graudiem,ļoti labi sanāk.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
lvlama
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nu vienkārši super!!! Pagatavojām precīzi pēc šīs receptes. Tikai etiķa esenci pielikām par 1/2 karotīti vairāk. Rezultāts vienreizējs. Paldies!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konservējumi

Jaunākās receptes