Vistas filejas gabaliņi medus un ingvera mērcē

Sastāvdaļas

  • 4 personām vajadzēs:
  • 2 gb vistas filejas (400g)
  • 3 -4 ķiploka daiviņas
  • 1 ingvera sakne
  • Apelsīns
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Nomazgā un nosusina vistas filejas.
  2. Sagriež vidēji lielos kubiciņos un viegli apcepj olīveļļā ar pipariem un sāli.
  3. Karstumizturīgā traukā liek filejas gabaliņus, aplej ar medu, iespiež ķiploka daiviņas un smalki sagrieztu ingvera sakni un izspiež nedaudz apelsīnu sulas!
  4. (Šo es daru uz aci, tāpēc nevaru precīzi pateikt, cik daudz kā vajag, rezultātā visai vistiņai vajadzētu būt noklātai ar medus un garšvielu massu).
  5. Cep cepeškrāsnī aptuveni 20min 180-200grādos!

Komentāri

Zaniite ·°•.°♥ 2011. gada 6. februāris 18:34
Galigi nav eedams!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi