Saldētā ogu tēja

Sastāvdaļas

  • Jebkuras ogas, vai augļi un cukurs. Cukuru karstam , bet medu aukstam dzērienam

Pagatavošana

30 min.
  1. Ogas vai augļus akurāti nomazgā. Es sajaucu ar cukuru(daudzumu liek katrs, pēc patikas) ogas bļodā(vēlams stikla vai plasmasa) un kārtīgi saspaidu maisīdams. Kamēr paliek sula un tā saucamais ogu ādiņas un kauliņi. Šo maisījumu maisījumu izlaižu(ar koka karotes palīdzību) caur sietu,(lielo, bet vidēji smalko) pa nelielām daļām citā bļodā. Protams tas prasa laiku un izturību. Tad maisījumu saleju pa trauciņiem ledum domātiem un fiksi sldētavā. Tad kad kubiki ir kārtīgi sasaluši, tad var tos sabert pa maisiņiem. Ogas var taisīt ari bez cukura, bet man garšo salda tēja un laikam ari vitamīni cukurā, sasaldēti labāk saglabājas. Uz veselību!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Dzērieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi