Lazanja ar zivs fileju

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 250 g lazanjas
  • Pildījums
  • 500 g mencas filejas
  • 1 citrona sula
  • 3 ēdamk. sasmalcinātu zaļumu
  • 4 sīpoli
  • 3 daiviņas ķiploka
  • 3 ēdamk. eļļas
  • 4 tomāti
  • Sāls, maltie pipari
  • ½ l Bešamela mērce
  • 80 g rīvēta siera
  • Bešamela mērce
  • 2 ēdamk. sviesta
  • 1 sīpols
  • 50 g šķiņķa
  • 3 – 4 ēdamk. miltu
  • ½ l piena
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

60 min.
  1. Zivs fileju nosusina, sagriež garenos gabaliņos, pārkaisa ar sāli, pipariem, zaļumiem, pārlej citrona sulu, noslogo, atstāj stundu ievilkties. Sīpolus apcep eļļā. Tomātus bez mizas pārgriež uz pusēm, izņem mīkstumu, sasmalcina, sajauc ar sīpoliem. Formā ielej nedaudz Bešamela mērces, ieklāj lazanjas plāksni (iepriekš novārīt!), tad kārto zivs fileju, virsū liek sīpolus un tomātus. Turpina kārtās, noslēdz ar lazanjas plāksni. Pārkaisa ar sieru, cep 40 minūtes 200 grādos. Bešamela mērce: sasmalcina sīpolus, šķiņķi smalki sagriež, visu apcep izkausētā sviestā. Pārkaisa ar izsijātiem miltiem, maisot miltus pabrūnina, lēni pievieno pienu, turpinot maisīt. Mērci uzvāra, pievieno sāli, piparus un karsē uz mazas uguns 5 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi