Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Lazanja ar zivs fileju

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 g lazanjas
  • Pildījums
  • 500 g mencas filejas
  • 1 citrona sula
  • 3 ēdamk. sasmalcinātu zaļumu
  • 4 sīpoli
  • 3 daiviņas ķiploka
  • 3 ēdamk. eļļas
  • 4 tomāti
  • Sāls, maltie pipari
  • ½ l Bešamela mērce
  • 80 g rīvēta siera
  • Bešamela mērce
  • 2 ēdamk. sviesta
  • 1 sīpols
  • 50 g šķiņķa
  • 3 – 4 ēdamk. miltu
  • ½ l piena
  • Sāls, pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Zivs fileju nosusina, sagriež garenos gabaliņos, pārkaisa ar sāli, pipariem, zaļumiem, pārlej citrona sulu, noslogo, atstāj stundu ievilkties. Sīpolus apcep eļļā. Tomātus bez mizas pārgriež uz pusēm, izņem mīkstumu, sasmalcina, sajauc ar sīpoliem. Formā ielej nedaudz Bešamela mērces, ieklāj lazanjas plāksni (iepriekš novārīt!), tad kārto zivs fileju, virsū liek sīpolus un tomātus. Turpina kārtās, noslēdz ar lazanjas plāksni. Pārkaisa ar sieru, cep 40 minūtes 200 grādos. Bešamela mērce: sasmalcina sīpolus, šķiņķi smalki sagriež, visu apcep izkausētā sviestā. Pārkaisa ar izsijātiem miltiem, maisot miltus pabrūnina, lēni pievieno pienu, turpinot maisīt. Mērci uzvāra, pievieno sāli, piparus un karsē uz mazas uguns 5 minūtes.
Receptes.lv Iesaka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas