Marcipāns

Sastāvdaļas

  • Mandeles – 1 daļa
  • Pūdercukurs – 1 daļa
  • Aronijas – ¼ daļa

Pagatavošana

15 min.
  1. Izmērcē svaigus mandeļu kauliņus ūdenī, tad ieber tos dvielī, izdauzi, noņem no mandelēm miziņas.
  2. Sajauc kopā mandeles ar pūdercukuru, pieliec aronijas, visu sablenderē. Gatavo masu ņem pa mazai piciņai, taisi formas, kādas vēlies, liec uz trauka un – galdā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi