Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kartupeļi ar doršu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 menca
  • 1 sīpols
  • 100 -150 g žāvēta speķa
  • 200 -300 g skāba krējuma
  • Glāze piena
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Vajadzētu sālītu mencu, bet var izlīdzēties, svaigu mencu vārot ļoti stiprā sāls ūdenī. Kad zivs gatava, izloba asakas, gabalus saliek cepešpannā vai "pīlē" un pārlej ar mērci. Pasautē cepeškrāsni 10-15 minūtes. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
  2. Mērces pagatavošana.
  3. Žāvētu speķi sagriež sīkos kubiņos, sakapā sīpolu. Cep, kamēr abi paliek caurspīdīgi, pieliek krējumu, pielej pienu un ļauj pavārīties 1 minūti.
  4. Viss, bet mēli var norīt.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Lētās kotletes ar "ķieģelīti" un sīpoliem

Lētās kotletes ar "ķieģelīti" un sīpoliem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas