Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1.5 kg laša
  • 3 ķiploka galviņas, sadalītas pa daiviņām
  • 1 /2 glāzes olīveļļas
  • 3 ēdamkarotes sviesta
  • 3 ēdamkarotes citrona sulas
  • 1 sasmalcināts rozmarīns
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Ķiploku daiviņas kopā ar olīveļļu un sviestu samiksē. Lasi sadala porciju gabalos, apslaka ar citrona sulu un apkaisa ar garšvielām.
  2. Laša gabalus liek uz pannas, kura iesmērēta ar olīveļļu, katru laša gabalu pārlej ar ķiploku mērci un pārkaisa ar rozmarīnu. Cep apmēram 15 minūtes 230C karstā cepeškrāsnī.
  3. Pasniedz ar kartupeļu biezeni.
  4. Labu apsetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas