Lasis cepts ķiploku mērcē

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1.5 kg laša
  • 3 ķiploka galviņas, sadalītas pa daiviņām
  • 1 /2 glāzes olīveļļas
  • 3 ēdamkarotes sviesta
  • 3 ēdamkarotes citrona sulas
  • 1 sasmalcināts rozmarīns
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

20 min.
  1. Ķiploku daiviņas kopā ar olīveļļu un sviestu samiksē. Lasi sadala porciju gabalos, apslaka ar citrona sulu un apkaisa ar garšvielām.
  2. Laša gabalus liek uz pannas, kura iesmērēta ar olīveļļu, katru laša gabalu pārlej ar ķiploku mērci un pārkaisa ar rozmarīnu. Cep apmēram 15 minūtes 230C karstā cepeškrāsnī.
  3. Pasniedz ar kartupeļu biezeni.
  4. Labu apsetīti!

Komentāri

Lee 2011. gada 12. oktobris 16:11
Debeskiiga garsa, Paldies! :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni