Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Pildītais ābols

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

1
porcijas
  • Ābols
  • Cukurs vai medus
  • Kanēlis
  • Saldējums [plombīrs - vislabāk!]
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Ābolam izgriež serdi. Ābolu mizot nav nepieciešams. Ābolu uzsep cepeškrāsnī (150 - 180 grādi) vai arī oglēs. Kad ābols ir gatavs, palicis mīkstāks, vietā, kur tikai izgriezta serdīte, ieliek dažas saldējuma bumbiņas. Ābolam var uzbērt pūdercukuru/kanēli/cukuru, virs plombīra bumbiņām var uzliet medu, ja vēlas, lai ir saldāk, lai arī ābols pats pēc sevis būs salds!
  2. Gards deserts!

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Puravu, ābolu un sakņu salāti

Puravu, ābolu un sakņu salāti

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas