Pildītais ābols

Sastāvdaļas

1
porcijas
  • Ābols
  • Cukurs vai medus
  • Kanēlis
  • Saldējums [plombīrs - vislabāk!]

Pagatavošana

15 min.
  1. Ābolam izgriež serdi. Ābolu mizot nav nepieciešams. Ābolu uzsep cepeškrāsnī (150 - 180 grādi) vai arī oglēs. Kad ābols ir gatavs, palicis mīkstāks, vietā, kur tikai izgriezta serdīte, ieliek dažas saldējuma bumbiņas. Ābolam var uzbērt pūdercukuru/kanēli/cukuru, virs plombīra bumbiņām var uzliet medu, ja vēlas, lai ir saldāk, lai arī ābols pats pēc sevis būs salds!
  2. Gards deserts!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi