Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Liellopa dopiazza(karijs)

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg liellopa galas(tadas, kuru varetu izmantot steikam) sagrieztu 2.5cm kubicinos
  • 1 tejk koriandra seklinas
  • 1 tejk.cummin seklinas(izskatas, ka kimenu bet isti nava)
  • 3 kardamona pakstites
  • 1 tejk.fennela seklinas
  • 3 ed.kar.zemesriekstu ellas(vai citas bez piegarsas)
  • 450 gr sipolu, sagrieztu skelites
  • 3 zalie cilliji, bez seklinam un sasmalcinati
  • 1 tejk.turmerika
  • 1 tejk.svaigi riveta ingvera saknites
  • 3 daivinas sasmalcinata kiploka
  • 2 bundzas sasmalcinatu tomatu
  • 2 bundza kokosriekstu krema vai piena
  • 150 ml biojogurta
  • Sals un pipari
  • Pasniegsanai
  • 1 laima sula
  • 3 ed.kar.sasmalcinata svaiga koriandra
  • Varisanai: liels sautejamais katls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

130 min.
  1. Karsta panna ielejam nedaudz ellas un pievienojam visas garsvielas-kuminu, koriandru,kardamonu, fenela seklinas un apcepinam 1-2 minutes, lidz sak izdalities aromati un tas sak lekat pa pannu. Tad nemam nost no uguns.
  2. Cita panna uzkarsejam 2 ed.kar.ellas un apbruninam liellopa galu(bet neapcepinam), iznemam ara no pannas un noliekam malina. Taja pasa panna pievienojam atkal nedaudz ellas un apcepam sipolus kadas 10 min., tad pievienojam kiplokus un cilli un apcepam vel kadas 2 minutes.
  3. Sautejama katla liekam kopa garsvielas, galu, sipolus, un atlikusas sastavdalas un pievienojam aptuveni 300ml varosa udens. Visu labi samaisam, pievienojam sali un piparus un uz lenas uguns varam 2 stundas, vai lidz gala ljoti miksta. Ja merce paliek nedaudz par biezu, var pievienot vel nedaudz varita udens.
  4. Pasniedz ar risiem un parkaisa ar svaigu koriandru un viegli parlaista ar laima sulu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Šokolādes torte ar vārītu šokolādes krēmu

Šokolādes torte ar vārītu šokolādes krēmu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas