Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Mulligstanny

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 /4 krūzīte olīveļļas
  • 3 krūzītes sasmalcināti sīpoli (apt., 450g)
  • 5 ķiploku daiviņas sasmalcinātas
  • 1 /2 ēdamkarotes garšviela Garam masala
  • 1 /2 tējkarote koriandrs
  • 1 tējkarote turmeriks var arī kariju
  • 1 /2 tējkaroti kajēnas pipari
  • 2 lauru lapas
  • 2 krūzītes sarkano lēcu( var arī zaļās)
  • 8 krūzītes cāļa buljona
  • 2 krūzītes Cepts vai vārīts cālis
  • 1 bundžiņa kokosriekstu piena (rimi )
  • 3 ēdamkarotes svaiga citronu sulas
  • 2 krūzītes vārīti rīsi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Katliņā uzkarsē eļļu, pieliek sīpolus, cep līdz tie ir zeltaini.(bieži maisa. apt 15 min)
  2. Pieliek ķiplokus maisa 2 min. pieliek visas garšvielas un 1 min maisa. Pieliek lēcas un maisa līdz tās ir apeļļotas. Pielej cāļa buljonu. Uzvāra, samazina karstumu, sutina līdz lēcas mīkstas( apt., 20min). Izņem lauru lapas un visu sablenderē. Iemaisa cāli un rīsus.
  3. Tulkoja Bitīte
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Šokolādes torte ar vārītu šokolādes krēmu

Šokolādes torte ar vārītu šokolādes krēmu

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas