Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Dārzeņu ragū "gardais"

Dārzeņu ragū "gardais"

FOTO: Anna Brauna

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • Baklažāns - 1gab
  • Neliels kabacis - 1gab
  • Vidēji lieli tomāti - 2gab
  • Vistas fileja - 2gab
  • Ķiploks - 2 daiviņas
  • Universālā garšviela
  • Vorčesteras mērce
  • Olīveļļa
  • Dilles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Vistas fileju sagriež 3x3 cm kubiņos; ķiploku sasmalcina; baklažānu un kabaci sagriež 2x2 cm kubiņos; tomātu sagriež 2-3 cm biezās daiviņās. Uzkarsētai pannai uzlej olīveļļu, pievieno ķiploku un vistas fileju; nedaudz apcep. Pievieno baklažānu un kabaci, nepārtraukti maisot cep ( nedrīkst likt virsū vāku; cep uz palielas uguns); pēc garšas pievieno garšvielu un vorčesteras mērci. Kad fileja gatava, baklažāns apcepies un kabacis apcepies, bet vēl kraukšķīgs, tad pievieno tomātus un cep vēl ~2min. Kad gatavs pasniedz pārkaisītu ar sakapātām dilītēm.
  2. Ja ir vēlēšanās var papildus pievienot arī blanšētus burkānus, puķkāpostus vai brokoļus.
  3. Garšo labi ar skābo krējumu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Baklažānu rullīši ar tomātiem un mocarellu

Baklažānu rullīši ar tomātiem un mocarellu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas