Rabarberu putas 2

3 1

Sastāvdaļas

  • Želantīns 15 g, Rabarberi 300 g, Baltvīns 10 g, Cukurs 130 g, Saldais krejums 300 g

Pagatavošana

60 min.
  1. Želantīnu uzbriedina apm. 10 min. Rabarberus sagriež gabaliņos, liekkatliņā, pievieno baltvīnu un cukuru - vāra līdz tie kļuvuši mīksti. Rabarberus izņem no vīna - notecina.
  2. Saputo putukrējumu, pievieno rabarberiem un samaisa. Uzbriedināto želantīnu pievieno vīnam (kas palicis pēc notecināšanas), ja tas atdzisis nedaudz uzsilda, pievieno rabarberu/putukrējuma maisījumam. Var ēst kā krēmu vai likt virsū pamatnei, rotā ( likt leduskapī 12 h.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti