Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Zemenu un zefiru kuka

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Visas tas pasas sastavdalas kuras ir galvenajas :2kg zemenes(aptuveni),zefiri nu taka vinipasi par sevi ir smagi tad kads 1kg,jogurts aptuveni 1l,nedaudz zelejas 2-3edamkarotes,ja vajadzigs saldakai dzivej varat pievienot nedaudz cukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. pirmais solis:japagatavo butu merce.
  2. kada liela bloda jaielej litrs jogurta,japievieno divais vai 3 karotes zelejas,atkariba cik stingru kuku velaties,protams saldakai dzivei varat pievienot 2vai3 tejkarotes cukura,visu rupigi samaisit.
  3. Vislabak kuku varetu gatavot liela,dzila trauka tatad tgd veidosim pirmo kukas kartu,zefiri japarples pa vidu uz pusem un ieliekam trauka lai trauka dibens butu noklats,tad zefiriem pa virsu liekam uz pusem sagriestas zemenes,kad tad paveikts pari pirmai kartai rejam muru gatavoto merci,tar liekam otro kartu protams tada pasa seciba,zefiri un zemenes un merce,lidz trauks pilns,vislabak to pasniegt otraja diena tad zefiros bus iesukusies zemenu sula,bet ja pasakums notiks tulit varat pasniegt ariuz reiz,garso vienkarsi ideali...Labu apetiti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Puravu, ābolu un sakņu salāti

Puravu, ābolu un sakņu salāti

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas