Sākums > Receptes > Deserti

Zemenu un zefiru kuka

2009. gada 11. jūlijs
Foto: kate darzniece
Pagatavošana
20 min
1. pirmais solis:japagatavo butu merce.
2. kada liela bloda jaielej litrs jogurta,japievieno divais vai 3 karotes zelejas,atkariba cik stingru kuku velaties,protams saldakai dzivei varat pievienot 2vai3 tejkarotes cukura,visu rupigi samaisit.
3. Vislabak kuku varetu gatavot liela,dzila trauka tatad tgd veidosim pirmo kukas kartu,zefiri japarples pa vidu uz pusem un ieliekam trauka lai trauka dibens butu noklats,tad zefiriem pa virsu liekam uz pusem sagriestas zemenes,kad tad paveikts pari pirmai kartai rejam muru gatavoto merci,tar liekam otro kartu protams tada pasa seciba,zefiri un zemenes un merce,lidz trauks pilns,vislabak to pasniegt otraja diena tad zefiros bus iesukusies zemenu sula,bet ja pasakums notiks tulit varat pasniegt ariuz reiz,garso vienkarsi ideali...Labu apetiti!
Uz augšu