Divkrāsains kēks - sātīgais

Sastāvdaļas

  • Sviests vai margarīns - 150 g
  • Krējums - 250 g
  • Olas - 3 gab
  • Kakao - 1 ēd.k
  • Milti -2 gl
  • Cukurs - 1 gl
  • Sodas -1 t.k
  • Rozīnes

Pagatavošana

45 min.
  1. Mīkstu sviestu sakuļ ar cukuru, pakāpeniski pievievo sakultas olas, līdz iegūst krējuma konsistenci. Pieliek krējumu, pieber miltus un sodā.
  2. Mīklu sadala 2 daļās. Vienu daļu samaisa ar kakao, otrai daļai pievieno rozīnes.
  3. Ar margarīnu ieziestā formā liek brūno mīklas daļu, tad ar rozīnēm mīklas daļu.
  4. Cep cepeškrāsnī 210 grādos aptuveni 35 minūtes.

Komentāri

Feinaa 2013. gada 15. aprīlis 15:56
Es vēl brūnajai pusei pieliku rumu, bet baltajai- vanilīnu, super smaržoja un garšoja, iznāca sulīgs un gards :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi