Zaļās gliemenes ar monterigo siera pildījumu

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 4 atlaidinātas zaļās gliemenes
  • 2 ēdamkarotes sarīvēta Monterigo siera
  • 1 ēdamkarote saldās čilli mērces
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • Citrona sula
  • 1 tomāts, sagriezts kubiņos
  • 1 /2 sīpola, sagriezts kubiņos
  • 2 tējkarotes sasmalcināta svaiga koriandra
  • 2 tējkarotes olīveļļas
  • Sāls
  • Melnie pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Gliemenes pārslaka ar citrona sulu, ktrai uzliek sviestu, čilli mērci, sāli, sieru un cepeškrāsnī sacep, līdz garoziņa kļūst brūna. Kārto uz šķīvja, pasniedz ar tomātu salsu, ko gatavo, sajaucot tomātus, sīpolus, koriandru, olīveļļu, sāliu un melnos piparus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi