Korejiešu kāposti

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • Vidēja lieluma kāpostgalva
  • Ķiploks - 1 galviņa
  • Liels burkāns
  • Marināde
  • Sāls - 2 ēd.kar
  • Cukurs - 1 ēd.kar
  • Etiķis - 1 ēd.kar
  • 1.5 malts čilli - 1,5 ēd.kar
  • Sojas mērce - 2 ēd.kar
  • Eļļa - 100 ml

Pagatavošana

25 min.
  1. Kāpostu sagriež palielos gabaliņos. Burkānu notīra un sarīvē uz rupjās rīves. Ķiploku sagriež ripiņās.
  2. Katliņā ielej 1,5 l ūdens, pievieno visas marinādei paredzētās sastāvdaļas. Maisot uzvāra.
  3. Kāpostu, burkānu un ķiploku liek kārtās burciņā, pārlej ar karstu marinādi, aizvāko un liek vēsumā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi