Vista mērcē ar ingveru

Sastāvdaļas

  • 1 kg vistas fileja
  • 1 liela paprika(var vairāk)
  • 1 ingvera sakne (7-10cm)
  • 1 vistas buljona kubiks
  • 150 -200 ml skābs krējums
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

40 min.
  1. Vistas fileju sagriež kubikos (apm.2x2cm),izšķīdina buljona kubiku 250-300ml karsta ūdens.Papriku sagriež mazās strēmelēs.Ingvera sakni nomizo un sarīvē uz smalkās rīves.
  2. Vistu liek cepties pannā,kad sāk apbrūnināties pievieno sagriezto papriku,cep apm. 5 -7 min.
  3. Pārlej ar buljonu,kārtīgi noskrāpē pierāvumus no pannas.Pārlej katliņā,pievieno ingveru,sautē,kamēr gatavs apm.10-15 min.Pievieno krējumu,uzvāra.Gatavs pasniegšanai,ieteicams ar rīsiem(Basmati).

Komentāri

Eduards 2011. gada 19. oktobris 21:33
Garšīgi. Varbūt ingveru mazliet vairāk, un varētu arī kādus sīpolus pievienot. Arī vistas buljonu tik ilgi varīt nevajadzētu.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi