Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Sastāvdaļas gaļas mērcei
  • Maltā vistas gaļa(apm.3 vistas filejas)
  • Sīpoli 2 mazi vai 1 liels
  • Ķiploki 3 daiviņas
  • Paprika ½ vai 1
  • Konservēti tomāti 1 bundžiņa
  • Sāls,pipari,spageti piedevas,gurkmeija
  • Etiķis 1 ēd.kar
  • Cukurs 1 tējk
  • Vistas buljons ½ kubiks ½ glāzē
  • Bešamela mērce
  • Sviests 100 g
  • Milti 4 ēd.kar
  • Piens apm.1 l
  • Sāls,pipari
  • Lazanjas plāksnes 1 pac
  • Siers apm.200 g
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

100 min.
  1. Pagatavošana
  2. Gaļu apcep pannā ar visām piemimētajām sastāvdaļām.Atsevišķā katliņā pagatavo balto(Bešamela)mērci.Pirmo formā ielej mērci,klāj plāksnes,pa virsu pārlej gaļas mērci un atkal balto.Pabeidz ar balto mērci.Pa virsu uzber sarīvētu sieru.Cep apm.45 min.
  3. Lazanjas plāksnes iepriekš nevāra,izņemot,ja ir norādīts uz iepakojuma.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas