Lasagna

Sastāvdaļas

  • Sastāvdaļas gaļas mērcei
  • Maltā vistas gaļa(apm.3 vistas filejas)
  • Sīpoli 2 mazi vai 1 liels
  • Ķiploki 3 daiviņas
  • Paprika ½ vai 1
  • Konservēti tomāti 1 bundžiņa
  • Sāls,pipari,spageti piedevas,gurkmeija
  • Etiķis 1 ēd.kar
  • Cukurs 1 tējk
  • Vistas buljons ½ kubiks ½ glāzē
  • Bešamela mērce
  • Sviests 100 g
  • Milti 4 ēd.kar
  • Piens apm.1 l
  • Sāls,pipari
  • Lazanjas plāksnes 1 pac
  • Siers apm.200 g

Pagatavošana

100 min.
  1. Pagatavošana
  2. Gaļu apcep pannā ar visām piemimētajām sastāvdaļām.Atsevišķā katliņā pagatavo balto(Bešamela)mērci.Pirmo formā ielej mērci,klāj plāksnes,pa virsu pārlej gaļas mērci un atkal balto.Pabeidz ar balto mērci.Pa virsu uzber sarīvētu sieru.Cep apm.45 min.
  3. Lazanjas plāksnes iepriekš nevāra,izņemot,ja ir norādīts uz iepakojuma.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi