Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Zaļais kartupeļu biezenis

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 250 g kartupeļu
  • 250 g zaļo pākšu pupiņu (saldētu)
  • Nedaudz piena vai saldā krējuma
  • Sāls, pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Kartupeļus nomizo un uzvāra.
  2. Pākšu pupiņas ieliek verdošā sālsūdenī un novāra. Sablenderē.
  3. Pupiņām pievieno kartupeļus, pienu (pāris ēd.k.) vai saldo krējumu un samīca.
  4. Lieliska piedeva gaļas ēdieniem.
  5. P.S. Pākšu pupiņu vietā var izmantot arī saldētos zaļos zirnīšus.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ekonomiskās kotletes

Ekonomiskās kotletes

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas