Zaļais kartupeļu biezenis

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 250 g kartupeļu
  • 250 g zaļo pākšu pupiņu (saldētu)
  • Nedaudz piena vai saldā krējuma
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

25 min.
  1. Kartupeļus nomizo un uzvāra.
  2. Pākšu pupiņas ieliek verdošā sālsūdenī un novāra. Sablenderē.
  3. Pupiņām pievieno kartupeļus, pienu (pāris ēd.k.) vai saldo krējumu un samīca.
  4. Lieliska piedeva gaļas ēdieniem.
  5. P.S. Pākšu pupiņu vietā var izmantot arī saldētos zaļos zirnīšus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi