Ķiršu zupa

Ķiršu zupa
Foto: Depositphotos.com
Pasniedz siltu vai aukstu ar cepumiem vai klimpām.

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 1 kg ķiršu
  • 300-400 g cukura
  • 2 ēd. k. kartupeļu cietes
  • 3 l ūdens

Pagatavošana

30 min.
  1. Ķiršus nomazgā, izņem kauliņus, uzliek ar ūdeni un cukuru vārīties. Zupu vāra 5-10 minūtes. Visu sablendē.
  2. Kartupeļu miltus izmaisa ar nedaudz auksta ūdens, maisot lej pie zupas, uzvāra. Dekorē ar svaigām ogām un piparmētrām.

    Lai labi garšo!
    Kartupeļu miltus izmaisa ar nedaudz auksta ūdens, maisot lej...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi