Arbūza krušons

Sastāvdaļas

  • Arbūzs - 1/2
  • Kivi - 2
  • Saldie ķirši - 200 g
  • Balto vīnogu sula - 500 ml
  • Šampanietis - 1 pudele
  • Malts ingversun čilli pulveris - pa 1 tējkarotei

Pagatavošana

15 min.
  1. Kivi notīra, sagriež gabaliņos, ķiršiem izņem kauliņus. Arbūza mīkstumu izņem ar speciālu karoti (veido apaļus gabaliņus). Augļus sajauc ar sulu,pievieno čilli un ingveru. Pārlej ar aukstu šampanieti.

Komentāri

Juris 2013. gada 5. septembris 15:45
Nav nemaz tik labs, man ir 38.gadi bet, čili pipars nebija vajadzīgs.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Dzērieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi