Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Biezpiena-ābolu sacepums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Baltmaize
  • 1 pac. biezpiens
  • 2 olas
  • 3 -4 vidēji āboli
  • Cukurs
  • Vanilīns
  • 3 -4 ēdk. krējums
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Biezpienu samaļ, pieliek cukuru, vanilīnu ,1 olu, samaisa. Tā kā cepšanai izmantoju padziļu parasto pannu (kādi 16-18 cm), tad klāju cepamo papīru. Pirmo kārtu liek baltmaizi bez garozas, tad biezpiena masu, tad sarīvētus ābolu. Liek cepeškrāsnī, jācep diezgan ilgi, kādu pusstundu noteikti, tas gan atkarīgs no biezpiena kārtas biezuma. Kad nāk gatavs, pārlej ar olas-krējuma-cukura- vanilīna maisījumu, vēl pacep, līdz virsa paliek brūngana. Ēd gan siltu, gan aukstu. Mums labāk silta garšo.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas