Kūpinātu zivju salāti

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • *kūpināta menca bez galvas 462
  • Vai kūpinātas reņģes 600
  • *karupeļi 414
  • *gurķi marinei 182
  • *skābs krējums 250
  • *galda marutki 30
  • *loki 33

Pagatavošana

30 min.
  1. Ar mizu vārītus kartupeļus notīra, atdzese. Zivis iztīra, novelk ādu, izņem asakas, sagriež gabaliņos. Lokus nomazga, sagriež.
  2. Kartupeļus un gurķus sagriež šķēlītes ( no ceturdaļām). Krējumam pieliek marutkus, sāli, pusi loku. Mercē iemaisa gurķus, zivis, kartupelus.
  3. *šo salatu pagatavošanai var izmantot jebkuru kūpinātu zivi
  4. **daļu kartupeļu var aizvietot ar burkāniem, āboliem, vai puraviem, iegūstot atsķirīgu garšu un krāsu

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi