Zemeņu kārums

Sastāvdaļas

  • BISKVĪTAM
  • 1 kārba kondensēta piena ar cukuru
  • 2 olas
  • 1 glāzi milti
  • Paciņa cepampūlvera
  • PILDĪJUMAM
  • 600 g skāba krējuma
  • Paciņa vanilīna
  • 150 g pūdercukura
  • 500 g zemenes

Pagatavošana

60 min.
  1. Biskvītam sajauc visas sastāvdaļas, liek ietaukotā veidnē un cep 180 grādu t 30 min. Atdzisušu pārgriež pa vidu.
  2. Krēmam saputo skābo krējumu ar pūdercukuru un vanilīnu. Krēmu un zemenes sadala divās daļās. Uz biskvītu liek krējumu, uz tā - sagrieztas zemenes, virsū otru biskvīta kārtu un atkal krējumu un zemenes. LAI LABI GARŠO!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi