Saldā biezpiena masa ar zapti

Sastāvdaļas

1
porcijas
  • 200 g biezpiena
  • 1 ēd. zaptes (vienalga kādas)
  • 1.5 sauja kukurūzas pārslas
  • 50 g rozīņu

Pagatavošana

15 min.
  1. Uzbriedina rozīnes.
  2. Biezpienu samaisa ar zapti un kukurūzas pārslām(pašām parastākajām, bez piedevām)
  3. un rozīnēm.
  4. Pārlej nedaudz ar ūdeni, lai nav tik biezs. Ja vēlas ēst tulīt un nedaudz siltāku, tas ūdens var būt vērdošs.
  5. Zapte var būt pilnīgi jebkāda. Tās vietā var lietot arī halvu, medu, iesala ekstraktu, svaigus ābolus, ogas u.tml. Var pievienot nedaudz kliju.
  6. Visu samaisa un gatavs.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi