Biezās pankūkas 2

Sastāvdaļas

  • 200 g miltu
  • 1 glāze piena
  • 1 ola
  • Sāls
  • Cukurs pēc garšas

Pagatavošana

60 min.
  1. Biezajām pankūkām piena vietā var ņemt kefīru, paniņas, rūgušpienu, jogurtu.
  2. Olas dzeltenumu atdala no baltuma. Dzeltenumu saputo ar sāli, kad putas paliek stingras pievieno cukuru un turpina kult. Pa daļām pievieno pienu, miltus. Sakuļ viendabīgu masu skābpiena diezumā, lai nav kunkuļu. Mīklu ar ēdamkaroti liek uz pannas un cep pankūkas no abām pusēm.

Komentāri

incis-13 2010. gada 26. aprīlis 16:40
Nepilnīga recepte:( Kur paliek olas baltums?
Sanāca garšīgi!Pievienoju rīvētu banānu un ābolu.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi