Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Biezās pankūkas 2

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g miltu
  • 1 glāze piena
  • 1 ola
  • Sāls
  • Cukurs pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Biezajām pankūkām piena vietā var ņemt kefīru, paniņas, rūgušpienu, jogurtu.
  2. Olas dzeltenumu atdala no baltuma. Dzeltenumu saputo ar sāli, kad putas paliek stingras pievieno cukuru un turpina kult. Pa daļām pievieno pienu, miltus. Sakuļ viendabīgu masu skābpiena diezumā, lai nav kunkuļu. Mīklu ar ēdamkaroti liek uz pannas un cep pankūkas no abām pusēm.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu zefīri

Rabarberu zefīri

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas