Rīsu salāti malaiziešu gaumē

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • Rīsi un savvaļas rīsi 1:1 - 250 g
  • Vistas fileja - 2 gab
  • Sīpols - 1
  • Konservēti ananāsi gabaliņos - 1 bundžiņa
  • Zaļie zirnīši - 150 g
  • Majonēze - 150 ml
  • Sāls, pipari
  • Karijs - 1 tējkarote
  • Ingvers malts - naža gals
  • Augu eļļa
  • Pētersīļi

Pagatavošana

45 min.
  1. Rīsus novāra, vistas fileju sagriež strēmelēsun apcep, atdzesē. Sīki sakapā sīpolu, apcep eļļā, pievieno zaļos zirnīšus, mazliet pasautē, atdzesē. Ananāsus notecina, sajauc ar rīsiem, gaļu un dārzeņiem. Pieliek sāli un piparus pēc garšas. Pētersīļus sasmalcina. Majonēzi un 1ēd.karoti ananāsu sulas sakuļ ar kariju un ingveru.Pievieno pētersīļus un pārlej salātiem. Liek vēsumā apmēram uz 30 min. Pasniedzot rotā ar zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi