Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Saldskābā cūkgaļa ar rīsiem

2009. gada 28. jūnijs
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
35 min
1. Rīsus novāra sālsūdenī.
2. Gaļu sagriež strēmelēs, liek marinādē - 2 ēd.k, sojas mērces un 2 ēd.k. baltvīna.
3. Ananasiem nolej sulu, notecina.
4. Sīpolus sasmalcina, burkānu sarīvē, čili piparam izņem sēklas, sasmalcina.
5. Eļļā apcep čili, pielej pārējo sojas mērci un baltvīnu, pievieno tomātu mērci, etiķi, cukuru, apelsīna un citrona sulu. Pielej buljonu un maisot vāra mērci. Pievieno dārzeņus un uz mazas uguns sautē 10 minūtes. Iebiezina ar kartupeļu cieti.
6. Gaļu apcep, uzber sāli.
7. Liek gaļu un ananasus mērcē. Visu kopā uz mazas liesmas karsē vēl 10 minūtes.
Pasniedz ar rīsiem.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu