Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Saldskābā cūkgaļa ar rīsiem

Saldskābā cūkgaļa ar rīsiem

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 600 g cūkgaļas filejas
  • 1 bundža konservētu ananasu gabaliņu
  • 3 sīpoli
  • 2 burkāni
  • 1 čili pipars
  • 50 ml sojas mērces
  • 1 apelsīna sula
  • 1 ēd. k. citrona sulas
  • 5 ēd. k. vīna etiķa
  • 50 ml baltvīna
  • 5 ēd. k. tomātu mērces
  • 2 ēd. k. cukura
  • 125 ml buljona
  • 1 ēd. k. kartupeļu cietes
  • Augu eļļa
  • Sāls
  • 200 g rīsu piedevām
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Rīsus novāra sālsūdenī.
  2. Gaļu sagriež strēmelēs, liek marinādē - 2 ēd.k, sojas mērces un 2 ēd.k. baltvīna.
  3. Ananasiem nolej sulu, notecina.
  4. Sīpolus sasmalcina, burkānu sarīvē, čili piparam izņem sēklas, sasmalcina.
  5. Eļļā apcep čili, pielej pārējo sojas mērci un baltvīnu, pievieno tomātu mērci, etiķi, cukuru, apelsīna un citrona sulu. Pielej buljonu un maisot vāra mērci. Pievieno dārzeņus un uz mazas uguns sautē 10 minūtes. Iebiezina ar kartupeļu cieti.
  6. Gaļu apcep, uzber sāli.
  7. Liek gaļu un ananasus mērcē. Visu kopā uz mazas liesmas karsē vēl 10 minūtes.
    Pasniedz ar rīsiem.

    Labu apetīti!
    Liek gaļu un ananasus mērcē. Visu kopā uz mazas liesmas kars...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas