Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Biezpiena cepumu kūka

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Biezpiens 3 paciņas
  • Selgas cepumi 2 paciņas
  • Saldais krējums 250gr 35%
  • Buņdžiņa kondensētā piena ar cukuru
  • Marmelāde 300gr
  • Kakao
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Uzkuļ saldo krējumu bez cukura.Atsevišķā traukā saspaida biezpienu, pievieno sakulto saldo krējumu, pievieno Sguščonku(kondensēto pienu), pieliek klāt sīki sagrieztu marmelādi.Visu labi samaisa.Traukā klāj cepumus vienu kārtu, virsū liek pusi masas, tad atkal cepumus un atlikušo masu.Pa virsu uzber kakao caur sietiņu.Ja gribās, šo visu var uztaisīt kā saldo desertu, nevis kā kūku.Tad vienkārši paņem cepumus un sablenderē pulverī.Liek visu tieši tā pat pa kārtām.Un uz nakti ledusskapī.No rīta ar kafiju...Lielisks iesākums dienai:)
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas