Sākums > Receptes > Deserti

Biezpiena cepumu kūka

2009. gada 22. jūnijs
Foto: iluta
Pagatavošana
15 min
1. Uzkuļ saldo krējumu bez cukura.Atsevišķā traukā saspaida biezpienu, pievieno sakulto saldo krējumu, pievieno Sguščonku(kondensēto pienu), pieliek klāt sīki sagrieztu marmelādi.Visu labi samaisa.Traukā klāj cepumus vienu kārtu, virsū liek pusi masas, tad atkal cepumus un atlikušo masu.Pa virsu uzber kakao caur sietiņu.Ja gribās, šo visu var uztaisīt kā saldo desertu, nevis kā kūku.Tad vienkārši paņem cepumus un sablenderē pulverī.Liek visu tieši tā pat pa kārtām.Un uz nakti ledusskapī.No rīta ar kafiju...Lielisks iesākums dienai:)
Uz augšu