Ķiršu smalkmaizītes

Sastāvdaļas

  • Sauja skābo vai saldo ķiršu
  • Kārtainā bezrauga mīkla
  • Šķipsna cukura

Pagatavošana

20 min.
  1. Izrullē mīklu, sagriež vēlamos gabalos. Ķiršus atbrīvo no kauliņiem, ja ķirši ir pārāk lieli, tad sagriež nedaudz mazākus. Ķiršus uzliek virs mīklas, uzber šķipsnu cukura, izveido formu smalkmaizītei (vienkāršā forma - visas malas uz augšu saceļ uz salipina, kā sīpols, pēc izskata) un liek cepeškrāsnī uz 180 grādiem, apmēram 10min., kad paliek brūnāks, tad ir gatavs. Garšīgi..

Komentāri

annija jansone 2010. gada 28. septembris 18:00
kardas .

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi