Gardās kanēļa smalkmaizītes

Sastāvdaļas

  • Kanēlis
  • Kārtainā bezrauga mīkla (nopērkama arī sasaldēta)
  • Olas dzeltenums

Pagatavošana

20 min.
  1. Izrullē mīkliņu, sagriež tik lielos gabalos, cik smalkmaizīti vēlas, uzber kanēli, apmēram tējkaroti vai vairāk, uztaisa formu smalkmaizītei (visvienkāršāk - no visām pusēm mīklu uz augšu sacelt un salipināt kopā, izveidojās līdzīga forma kā sīpolam), apsmērē ar sakultu olas dzeltenumu un pa virsu vēl uzber nedaudz kanēli. Liek cepeškrāsnī uz 180 grādiem, cep, līdz smalkmaizīte kļūst brūnāka un tad ir gatavs. Patiešām GARDI!

Komentāri

Andrejs 2012. gada 20. februāris 22:51
Es rit pameginasu uz cepta skola un tad pagarsosu un uzinasu ja tas ir patiesam garsigi.!
Es macos Jelgava Amatu Vidusskola par Pavaru-3.kurs.! :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi