Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Saldā desa jeb saldā brunete

2009. gada 18. jūnijs
Foto: Depositphotos
Pagatavošana
20 min
1. Sakultas olas un cukuru kausē uz lēnas uguns. Tad pievieno sviestu, silda.
2. Kamēr kūst sviests, sadrupina cepumus un sagriež marmelādi mazos gabaliņos. Izkausētajai masai pievienos kakao, pēc tam cepumus un marmelādi. Kārtīgi samaisa. Masai jābūt biezai, ja tā nav, tad jāpievieno vēl cepumi.
3. Masu liek uz folijas un tinot veido desu. Var sadalīt uz pusēm un izveidot divas desas, tad aizņems mazāk vietas.
4. Satīto rullīti liek ledusskapī un atstāj uz vairākām stundām (es atstāju uz nakti). Pasniedz sagrieztu šķēlītēs pie kafijas vai tējas.
5. Lai labi garšo!
Uz augšu