Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Sviesta biskvīts

Sviesta biskvīts

FOTO: Depositphotos.com

Pie receptes tiku interesantā veidā - mamma, kas vāciski nekad nav mācījusies, iztulkoja no cepamā pulvera paciņas anotācijas. Gardākais biskvīts, kas ir ēsts un visi draugi slavē. Ļoti labi iet kopā ar āboliem un krējuma krēmu vai kā pamatne zemeņu tortei ar biezpienu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

8
porcijas
  • 250 g sviesta
  • 500 g miltu
  • 200 g cukura
  • 1 ola
  • 1 paciņa cepamā pulvera
  • Vaniļas cukurs/citronu cukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Sviestu katliņā izkausē, piemaisa klāt miltus un cukuru, vaniļas cukuru un cepamo pulveri. Visu kopā izmīca ar roku, kamēr sanāk bieza masa. Kad mīkla padzisusi, piemīca klāt vienu olu.
  2. Cep 250 grādu temperatūrā apmēram 20 minūtes- kamēr zeltaini brūns. Var izmantot kā biskvītu dažādām tortēm, kā pamatu ābolu vai rabarberu plātsmaizei, ja uzkaisa cukuru pirms cepšanas virsū sanāk vienkārša garda kūciņa.

    Lai labi garšo!
    Cep 250 grādu temperatūrā apmēram 20 minūtes- kamēr zeltaini...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Jauno biešu lapiņu zupa jeb batviņi

Jauno biešu lapiņu zupa jeb batviņi

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas