Šokolādes putas

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 200 g tumšās šokolādes, 3 olas, 200 ml saldā krējuma

Pagatavošana

20 min.
  1. 4–6 ēdājiem, gatavošanas laiks 20 minūtes plus 2 stundas atdzesēšanai ledusskapī.
  2. Kausē šokolādi. Bļodā ieber gabaliņos salauztu šokolādi. Liec bļodu uz katla ar vārošu ūdeni, lai tās dibens nepieskartos ūdenim. Kad šokolāde izkususi, ņem bļodu nost.Gatavo šokolādes un olu masu. Atdali olu dzeltenumus no baltumiem. Liec dzeltenumus pie šokolādes un samaisi. Neuztraucies, ja masa sabiezē, – tā jābūt. Saputo krējumu un lēnām iecilā šokolādes masā. Kā pēdējos iecilā stingrās putās saputotus olu baltumus. Pasniedz. Lej putas deserta trauciņos vai glāzēs un liec vismaz uz divām stundām ledusskapī, lai sastingst. Pasniedz kopā ar cepumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi