Sākums > Receptes > Deserti

Vegānu bez tauku ābol.bannān keksiņi

2009. gada 12. jūnijs
Foto: Elza
Pagatavošana
40 min
1. Uzkarsē krāsni uz 180 grādiem.
2. Bļodā savieno miltus, cepamo pulveri, kanēli, un cukuru. samaisi.
3. Pievieno ābolu sulu, ābolus un bannānus.
4. (ja pie rokas atrodas tie grauzdētie indijas rieksti, tad šajā brīdī tie ir jāsasmalcina un jāpievieno mīkllai.)
5. Ietauko keksiņu panniņu un piepildi aptuveni 2/3 no katras keksiņu formas. (atstājot vietu, kur keksiņam mazdrusciņ izplesties)
6. Cep 180 - 190 grādos kādas 35 minūtes - līdz keksņi ir zeltaini brūni
Uz augšu