Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Vegānu bez tauku ābol.bannān keksiņi

Kolekcijas: Vegānu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

12
porcijas
  • 500 gramu miltu
  • 4 tējkarotes cepamā pulvera
  • 1 /2 tējkarotes kanēļa
  • 100 gramu cukura
  • 350 ml ābolu sulas
  • 1 šķēlītēs sagriezts ābols
  • 2 samīcīti bannāni
  • (te ja ir vēlēšanās var pievienot arī grauzdētus indijas riekstus)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Uzkarsē krāsni uz 180 grādiem.
  2. Bļodā savieno miltus, cepamo pulveri, kanēli, un cukuru. samaisi.
  3. Pievieno ābolu sulu, ābolus un bannānus.
  4. (ja pie rokas atrodas tie grauzdētie indijas rieksti, tad šajā brīdī tie ir jāsasmalcina un jāpievieno mīkllai.)
  5. Ietauko keksiņu panniņu un piepildi aptuveni 2/3 no katras keksiņu formas. (atstājot vietu, kur keksiņam mazdrusciņ izplesties)
  6. Cep 180 - 190 grādos kādas 35 minūtes - līdz keksņi ir zeltaini brūni
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu uzpūteņa saldējums

Rabarberu uzpūteņa saldējums

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas