Sākums > Receptes > Deserti

Vaniļas debesis aveņu mercē

2009. gada 12. jūnijs
Foto: aiga ceimere
Pagatavošana
45 min
1. pienu uzvāra lēnām ber klāt mannu maisa lai nebūtu kumnkuļu.tad liek klāt sviestu kārtīgi samaisa.
2. atsevišķā traukā olu dzeltnumus ar cukuru un vaniļas cukuru sakuļ ar mikseri . lēnām ar nelielām porcijām pevieno mannu un atkal kuļ ar mikseri.
3. mērcei -blenderī saber ogas un sablendē un isberž caur sietu lai nebutu aveņu kauliņu.(patiesībā var izmantot ari zemenes )
4. pasniedz skaistā stikla traukā (var arī stikla glāzā)liekot kārtām viena kākta mannas otru mērci un tā kamēr pilsns trauks.
Uz augšu