Rabarbermaizīte

2009. gada 11. jūnijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
60 min
1. Vispirms gatavo rauga mīklu:
2. Uzsilda pienu un samaisa kopā ar miltiem un raugu(varbūt vajag pievienot vēl miltus vai pienu. es īsti nezinu tās proporcijas. Mīklai jābūt diezgan biezai). Atstāj siltā vietā 4 līdz 5 stundas.
3. Vēlāk sagatvo biezpiena masu:
4. Samaisa visu biezpienu ar krējumu un 1 ēd. cukura.
5. Nomizo un sagriež rabarberus. Kad mīkla norūgusi to vēlreiz samaisa un izklāj uz cepešpannas(ja daži vēl to nezin, tad uzrakstīšu, ka vieglāk būs to izdarīt, ja pīklu apkaisīs ar miltiem, tad viņa nelips). Uzsmērē uz tās biezpiena masu, tad liek pa virsu rabarberu gabaliņus un uzkaisa atlikušo cukuru un kanēli.
6. Liek cepeškrāsnī un cep 200 grādos 20-30 min.
Uz augšu