Komentāri
6
Jaunākie
Vecākie
Šī ne tuvu nav Kijevas kotlete! Tur pašam jāatdala fileja no cāļa vai vistas! Kur palika kauliņš? Nav pateikts KĀ PAREIZI satīt šo kotleti. Kā arī nav pateikts kā viņu pareizi cept. Uz pannas viņu necepj. Gribētos ielikt nulli vai pat mīnus viens. 1
Vērtējums
Atbildēt
Bet varbūt var pildīt ar sarīvētu sieru un zaļumiem?
Vērtējums
Atbildēt
Kas jums nepielec? Vārītās olas sarīvē un sajauc kopā ar sviestu. To visu ierullē vistas filejā. Tālāk nāk panēšana.
Vērtējums
Atbildēt
Jāsāk ar to,ka vispirms ņemam vistas stilbiņus!
Vērtējums
Atbildēt
Andri, kā Tu sakulsi cieti vārītas olas? :|))))
Vērtējums
Atbildēt
Varbūt drīzāk sakultu olu samaisa ar sarīvētu sviestu, nevis sakultu sviestu sajauc ar sarīvētu olu?
Vērtējums
Atbildēt