Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
6
Jaunākie Vecākie
V
VK
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Šī ne tuvu nav Kijevas kotlete! Tur pašam jāatdala fileja no cāļa vai vistas! Kur palika kauliņš? Nav pateikts KĀ PAREIZI satīt šo kotleti. Kā arī nav pateikts kā viņu pareizi cept. Uz pannas viņu necepj. Gribētos ielikt nulli vai pat mīnus viens. 1
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Sintija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Bet varbūt var pildīt ar sarīvētu sieru un zaļumiem?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Juhū
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kas jums nepielec? Vārītās olas sarīvē un sajauc kopā ar sviestu. To visu ierullē vistas filejā. Tālāk nāk panēšana.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
V
VW
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Jāsāk ar to,ka vispirms ņemam vistas stilbiņus!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
c
chef
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Andri, kā Tu sakulsi cieti vārītas olas? :|))))
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Andris Potrebko
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Varbūt drīzāk sakultu olu samaisa ar sarīvētu sviestu, nevis sakultu sviestu sajauc ar sarīvētu olu?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes